ID WYDARZENIA: | LCHŻ10 |
DATA: | 04.02.2022 r, |
GODZINA: | 10:00 |
FORMA: | WARSZTAT ONLINE |
LOKALIZACJA: | Platforma Clickmeeting |
PROWADZĄCY: |
mgr inż. Maciej Wojciechowski Absolwent Biotechnologii na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej. Posiada wieloletnie, praktyczne doświadczenie zawodowe zdobyte w akredytowanych laboratoriach badawczych. Wcześniej jako próbkobiorca, pracownik laboratorium mikrobiologicznego, fizykochemicznego oraz sensorycznego, obecnie Kierownik Działu Konsultacyjno-Szkoleniowego w firmie JARS S.A., gdzie zajmuje się organizacją Prelegent wielu szkoleń oraz konferencji, skierowanych w szczególności do producentów żywności, importerów oraz sieci handlowych. |
OPIS WYDARZENIA : |
W trakcie zajęć uczestnicy dowiedzą się:
|
REJESTRACJA: | REJESTRACJA ONLINE |
ZAPISY GRUPOWE: | W przypadku zapisów grupowych, prosimy o kontakt nauczyciela / koordynatora szkoły: mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. |