znakowanie żywności 1

ID WYDARZENIA: LCHŻ10
DATA: 04.02.2022 r,
GODZINA: 10:00
FORMA: WARSZTAT ONLINE
LOKALIZACJA: Platforma Clickmeeting
PROWADZĄCY:

mgr inż. Maciej Wojciechowski

Absolwent Biotechnologii na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej.

Posiada wieloletnie, praktyczne doświadczenie zawodowe zdobyte w akredytowanych laboratoriach badawczych. Wcześniej jako próbkobiorca, pracownik laboratorium mikrobiologicznego, fizykochemicznego oraz sensorycznego, obecnie Kierownik Działu Konsultacyjno-Szkoleniowego w firmie JARS S.A., gdzie zajmuje się organizacją
i prowadzeniem szkoleń oraz doradztwem w obszarze prawa żywnościowego
(w szczególności w zakresie znakowania żywności).

Prelegent wielu szkoleń oraz konferencji, skierowanych w szczególności do producentów żywności, importerów oraz sieci handlowych.

OPIS WYDARZENIA :  

W trakcie zajęć uczestnicy dowiedzą się:

  • jakie informacje muszą obowiązkowo znaleźć się na opakowaniu lub etykiecie środków spożywczych
  • na czym polega zasada rzetelnego informowania
  • jakie błędy najczęściej można spotkać na etykietach żywności oraz na co należy zwrócić uwagę w trakcie dokonywania zakupów
REJESTRACJA: REJESTRACJA ONLINE
ZAPISY GRUPOWE: W przypadku zapisów grupowych, prosimy o kontakt nauczyciela / koordynatora szkoły: mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.