Śniadanie dobry początek

 
ID WYDARZENIA: WD1
DATA: 20.10.2021
GODZINA: 10:00
FORMA: WARSZTAT
LOKALIZACJA: ONLINE
PROWADZĄCY:

 

mgr inż. Sebastian Tatarek

Konsultant branży Beauty & Health z 20-letnim doświadczeniem zawodowym, szkoleniowiec i wykładowca, CEO w firmie COSMED Consulting

Tytuł mgr inż. uzyskał na wydziale Żywienia Człowieka i Nauk Konsumenckich Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Poza tym ukończył studia podyplomowe Marketingowego Zarządzania Przedsiębiorstwem (Agencja Rozwoju Gospodarczego - Centrum Kształcenia Kadr Menedżerskich) w 2004 roku, w 2007 roku podyplomowe studia Public Relations na Uniwersytecie Warszawskim oraz w 2010 r. w Wyższej Szkole Zawodowej Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia, podyplomowe studia w zakresie Stosowania, Wytwarzania i Oceny Wyrobów Kosmetycznych.

Od ponad 17 lat związany z szeroko rozumianą branżą kosmetyczno-medyczną. Wprowadził na rynek wiele marek, uruchomił salony usług beauty, opracował i wdrożył nowatorskie koncepty biznesowe. Wprowadził także na rynek własną markę produktów adresowaną do salonów kosmetycznych i Spa, która obejmuje specjalistyczne kosmetyki i urządzenia.

OPIS WYDARZENIA:
 Śniadanie to dobry początek dnia! To pierwszy posiłek każdego dnia więc nie jest obojętne
REJESTRACJA:

REJESTRACJA ONLINE

ZAPISY GRUPOWE: W przypadku zapisów grupowych, prosimy o kontakt nauczyciela / koordynatora szkoły: mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

TATAREK

ID WYDARZENIA: WD5
DATA: 26.11.2021
GODZINA: 10:00
FORMA: WARSZTAT ONLINE
LOKALIZACJA: PLATFORMA ClickMeeting
PROWADZĄCY:

mgr inż. Sebastian Tatarek
Konsultant branży Beauty & Health z 20-letnim doświadczeniem zawodowym, szkoleniowiec i wykładowca, CEO w firmie COSMED Consulting

Tytuł mgr inż. uzyskał na wydziale Żywienia Człowieka i Nauk Konsumenckich Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego. Poza tym ukończył studia podyplomowe Marketingowego Zarządzania Przedsiębiorstwem (Agencja Rozwoju Gospodarczego - Centrum Kształcenia Kadr Menedżerskich) w 2004 roku, w 2007 roku podyplomowe studia Public Relations na Uniwersytecie Warszawskim oraz w 2010 r. w Wyższej Szkole Zawodowej Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia, podyplomowe studia w zakresie Stosowania, Wytwarzania i Oceny Wyrobów Kosmetycznych.

Od ponad 17 lat związany z szeroko rozumianą branżą kosmetyczno-medyczną. Wprowadził na rynek wiele marek, uruchomił salony usług beauty, opracował i wdrożył nowatorskie koncepty biznesowe. Wprowadził także na rynek własną markę produktów adresowaną do salonów kosmetycznych i Spa, która obejmuje specjalistyczne kosmetyki i urządzenia.

OPIS WYDARZENIA:
Masło czy margaryna? Olej palmowy, oliwa z oliwek a może olej rzepakowy – co lepsze, kiedy i
dlaczego? Gdzie właściwie znajduje się tłuszcz w żywności, czy to tylko ten widoczny g gołym
okiem? Czy potrzebuję aby w moich posiłkach był obecny tłuszcz? Jaka jest różnica między
tłuszczami nasyconymi a nienasyconymi. Kwasy tłuszczowe omega-3 i ich znaczenie dla
organizmu. Co właściwie wiesz o tłuszczach?
Prowadzący wyjaśni te oraz inne istotne kwestie związane z tłuszczami obecnymi w żywności.
REJESTRACJA: REJESTRACJA ONLINE

K banner wydarzenia robocze9 

 

ID WYDARZENIA: WD06
DATA: 22.11.2021
GODZINA: 12:00
FORMA: ONLINE
LOKALIZACJA: Platforma ClickMeeting
PROWADZĄCY:

 

mgr Justyna Mizera

dietetyk sportowy, od 2009 r. zbilansowała ponad 3000 diet dla sportowców różnych dyscyplin sportowych, a także dla osób zmagających się z nadwagą, otyłością i chorobami metabolicznymi.
Dietetyk kadry narodowej zapasów (styl klasyczny, styl wolny, kadra kobiet).
Na co dzień amatorka rekreacyjnego biegania i smacznej kuchni.
Autorka licznych artykułów naukowych i popularnonaukowych z zakresu zdrowego żywienia, odchudzania oraz żywienia sportowego i suplementacji.
Autorka książek:
"Dietetyka sportowa" (bestsellera sprzedanego do USA)
„Żywienie młodego sportowca”,
„Dieta okienkowa”,
„Pokonaj zespół metaboliczny”
a także ekspert największych polskich stacji telewizyjnych (TVP2, TVP1, TVN24, Polsat News). Była dietetykiem w programie "Cofnij Czas" w TVN Style, a także współprowadząca Zdrowo dla odmiany w Food Network;

OPIS WYDARZENIA:

Białko - substrat wokół którego krąży wiele mitów, sprzyja budowaniu masy, czy odchudzaniu, można jeść do woli, czy lepiej trzymać się tzw. minimum białkowego? Czy białko zwierzęce i roślinne są tak samo wartościowe? Na te i wiele innych pytań postaram się odpowiedzieć w czasie spotkania on line; serdecznie zapraszam, bo zawsze lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć;

REJESTRACJA:

REJESTRACJA ONLINE

ZAPISY GRUPOWE: W przypadku zapisów grupowych, prosimy o kontakt nauczyciela / koordynatora szkoły: mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

ID WYDARZENIA: WD4
DATA: 09.12.2021
GODZINA: 10:00
FORMA: WARSZTAT ONLINE
LOKALIZACJA: Click meeting
PROWADZĄCY: Ewa Czekirda - Dietetyczka z 10 letnim doświadczeniem, od blisko 20 lat zafascynowana tematyką odżywiania człowieka. Propagatorka odżywiania skoncentrowanego na indywidualnych potrzebach. Zdecydowana przeciwniczka diet cud.
OPIS WYDARZENIA:
 Celem warsztatów jest zwrócenie uwagi młodzieży na niesamowite właściwości odżywcze tej grupy żywności. Pokazanie jak owoce i warzywa fantastycznie się sprawdzają przy wielu problemach okresu dojrzewania: problemy skórne, trądzik, zaburzenia gospodarki hormonalnej, problemy z masą ciała, depresja. Poruszony zostanie również temat naturalnego wspomagania zdrowia jeżeli w żywieniu nastolatków jest zbyt mało warzyw i owoców.
REJESTRACJA: REJESTRACJA ONLINE  platforma ClickMeeting
ZAPISY GRUPOWE: W przypadku zapisów grupowych, prosimy o kontakt nauczyciela / koordynatora szkoły: mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

K banner wydarzenia robocze10 

 

 

ID WYDARZENIA: WD07
DATA: 08.11.2021
GODZINA: 14:00
FORMA: ONLINE
LOKALIZACJA: Platforma ClickMeeting
PROWADZĄCY:

 

mgr Justyna Mizera

dietetyk sportowy, od 2009 r. zbilansowała ponad 3000 diet dla sportowców różnych dyscyplin sportowych, a także dla osób zmagających się z nadwagą, otyłością i chorobami metabolicznymi.
Dietetyk kadry narodowej zapasów (styl klasyczny, styl wolny, kadra kobiet).
Na co dzień amatorka rekreacyjnego biegania i smacznej kuchni.
Autorka licznych artykułów naukowych i popularnonaukowych z zakresu zdrowego żywienia, odchudzania oraz żywienia sportowego i suplementacji.
Autorka książek:
"Dietetyka sportowa" (bestsellera sprzedanego do USA)
„Żywienie młodego sportowca”,
„Dieta okienkowa”,
„Pokonaj zespół metaboliczny”
a także ekspert największych polskich stacji telewizyjnych (TVP2, TVP1, TVN24, Polsat News). Była dietetykiem w programie "Cofnij Czas" w TVN Style, a także współprowadząca Zdrowo dla odmiany w Food Network;

OPIS WYDARZENIA:

Chleb owiany złą sławą, a każdy go lubi. Kto może spożywać chleb, w czyjej diecie powinien być ograniczony i czy ciemna wersja to na pewno ta zdrowsza i odpowiednia dla każdego konsumenta? Składniki odżywcze i walory oraz wady pieczywa w kontekście naszej diety. Na te i wiele innych pytań postaram się odpowiedzieć w czasie spotkania on line; serdecznie zapraszam, bo zawsze lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć;

REJESTRACJA:

REJESTRACJA ONLINE

ZAPISY GRUPOWE: W przypadku zapisów grupowych, prosimy o kontakt nauczyciela / koordynatora szkoły: mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.